Moderna hus i skandinavisk design


Bålsta Studio Houses är ett lokalt, familjeägt företag som erbjuder trivsamma studiohus med gott om utrymme till människor som är här i arbetet, på genomresa eller för att hälsa på vänner och familj.
Vi är inte ett hotel eller BnB. Våra hus är ett alternativ för dem som behöver bo i Bålsta, men som inte vill bo på hotell eller dela sitt utrymme med andra. Vårt mål är att ge människor en upplevelse av ett home away from home i Bålsta studio houses.

Våra hus ligger i det mysiga området Gamla Bålsta och härifrån har du enbart fem minuters gångavstånd till busshållplatser, restauranger, matvaruaffär och biograf. De moderna studiohusen har en utpräglad skandinavisk design, jordnära kulörer, vackra naturmaterial och miljövänliga sedumtak. 

Vilka är vi?


Jag som driver företaget heter Brenda Berglund och kommer ursprungligen från Queensland, Australien. För snart 20 år sedan träffade jag min blivande man, Lars, i Dubai. Sedan 2002 bor vi tillsammans med våra barn och hunden Ruby i Bålsta
Vi upptäckte snart att vi hade ett gemensamt intresse för resande och att vi båda drömde om att en dag få driva ett eget B&B. Ett frö började gro – vi skulle hyra ut små boenden till personer som är i Bålsta i arbete, på genomresa eller för att hälsa på vänner och familj. Vi fick hjälp av Håbo kommun att hitta en bra tomt och nu, efter år av planerande och drömmande, är vi äntligen igång med våra Fullutrustade Atterfallshus.

Varmt välkomna! 

Brenda Berglund, grundare

Kontakta oss